Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan i-a făcut portretul viitorului iubit. Cum trebuie să arate cel care îi va fura inima impresarei

Anamaria Prodan este o femeie puternică și conștientă de calitățile sale. Impresara se poate gândi de acum încolo la un viitor mai bun pe plan amoros, drept pentru care și-a creionat în minte portretul celui care va fi potrivit pentru rolul de viitor iubit.

Anamaria Prodan este o femeie puternică care poate trece cu zâmbetul pe buze peste tot ce a doborât-o la un moment dat. Cu fruntea sus și multă încredere în forțele proprii, impresara a vorbit despre viitorul său amoros, dar și despre bărbatul la brațul căruia s-ar vedea într-un viitor apropiat.

După dezamagirea provocată de Laurențiu Reghecampf, diva privește cu optimism spre viitor și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce îi va aduce destinul în cale. Până atunci, Anamaria Prodan are bine întipărit în minte portretul bărbatului ideal și are pretenții serioase în ceea ce privește un viitor partener de viață.

"Sub scutul ăsta dur, eu chiar sunt o femeie sensibilă. Mie chiar îmi place să mă țină un bărbat în brațe, să mă protejeze. Dar să mă țină numai pe mine în brațe. Bărbatul pentru mine trebuie să fie până în 60 de ani, nu vreau să fie prăpastia aia între generație să nu ai ce să vorbești. În momentul în care sunt mai mult de 10 ani între două persoane ai pierdut. Unul vrea ceva, celălalt vrea altceva. Eu sunt de modă veche. Mie îmi trebuie unul din generația mea, eu sunt cu lăutarii. Ăștia tineri, păpușei așa...ce să mai faci cu ei? Și să nu mai fie român, gata!", a mărturisit Anamaria Prodan.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Totuși, impresara a declarat că nu vrea să se cupleze cu altcineva până când nu semnează actele de divorț. Anamaria Prodan a mărturisit că vrea să termine o dată și pentru totdeauna cu divorțul și să știe că nu mai este o femeie căsătorită, înainte să își poată deschide inima pentru un alt bărbat. Ea a mai spus că nu îi plac relațiile trăite în paralel, atâta timp cât în acte este încă măritată, făcând aluzie la relația extraconjugală al încă actualului ei soț.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.