Setari Cookie-uri

Connect-r nu mai crede în căsătorie! Ce decizie a luat artistul cu privire la viața sa sentimentală

Connect-r și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce crede cu adevărat că înseamnă un mariaj. Artistul a mărturisit că a devenit conștient de faptul că o hârtie nu va aduce niciodată fericirea în cuplu, dacă alte lucruri mult mai importante lipsesc.

Connect-r și-a deschis sufletul în emisiunea lui Denise Rifai și printre subiectele abordate, artistul a vorbit și despre căsătorie. După ce mariajul cu Misha a eșuat, artistul a decis că nu se va mai căsători din nou și și-a dat seama că un act nu ține lipiți cu forța doi oameni.

Connect-r și Misha au avut o poveste de dragoste frumoasă, care însă s-a terminat repede. Din iubirea celor doi s-a născut Maya, fetița pentru care ambii artiști ar face orice sacrificiu pe lumea aceasta. Pentru fiica lor, Misha și Connect-e sunt în relații foarte bune și o veghează îndeaproape pe Maya, care se bucură de suportul necondiționat al părinților ei.

Totuși, în urma divorțului, Connect-r a avut câteva revelații și a recunoscut că nu ar mai face pasul cel mare spre altar.

Citește și:

"Nu știu, nu cred (n.r dacă se va recăsători cu fosta soție, Misha). Pentru mine, viitorul nu există decât imaginat și, de obicei, nu îmi imaginez lucruri. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. Trecutul este o chestie care s-a întâmplat și care nu mai e în momentul ăsta.Exact cum spunea Eminescu, trecutul și viitorul sunt file ale aceeași pagini. Nu știu, habar nu am, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine pentru că am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să îmi extrag fericirea." a spus artistul în emisiunea tv de la Kanal D.

O dată cu trecerea timpului, artistul a conștientizat și faptul că fericirea îi aparține și aceasta nu trebuie să fie responsabilitatea altei persoane.

Citește și:

"Nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine și atât. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Care jumătate, că suntem un întreg. Va exista o altă femeie în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună, de ce nu să ne și căsătorim dacă își dorește, dar va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul ăsta da, e minunat”, a mai adaugat artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.