Setari Cookie-uri

Loredana Chivu vrea să devină mamă! Cum se pregătește fosta asistentă tv pentru a-și împlini cel mai mare vis

Cea mai mare dorință a Loredanei Chivu este să devină mamă, iar acest lucru este în planurile sale de viitor. Totuși, chiar dacă are o relație stabilă, ceva o impiedică pe fosta asistentă tv să facă pasul cel mare spre viața de familie.

Loredana Chivu a declarat de mai multe ori că își dorește un copil, însă niciodată nu s-a simțit pregătită cu adevărat pentru acest pas. Deși actuala ei relație are un viitor sigur, iar totul decurge perfect între fosta asistentă tv și partenerul ei de viață, Loredana nu se grăbește să își întemeieze o familie, asta pentru că are alte priorități în acest moment.

Zvonurile potrivit cărora Loredana Chivu ar fi însărcinată și că ar încerca să ascundă sarcina au devenit tot mai răspândite în mediul online. Blondina a vrut să clarifice acest subiect și a declarat că, deși își dorește foarte mult un copil, în acest moment nu este pregătită pentru rolul de mamă.

"Nu sunt în momentul în care pot face acest lucru. Din punct de vedere al sănătății, mai trebuie să aștept. Nu aș putea duce o sarcină. De exemplu, în momentul de față iau antibiotic. Urmez niște tratamente pentru operația de reconstrucție. Nu sunt stabilă din punct de vedere al sănătății, nici măcar nu pot să mă gândesc la o sarcină.", a povestit diva.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Chiar dacă banii nu sunt o problemă și declară că ar putea să se descurce și singură cu un copil, blondina a spus că nu se vede în rolul de mămică prea curând.

"Chiar dacă m-ar susține sau nu cineva, eu aș putea să îmi cresc singură un copil. Nu se pune problema despre asta.", a adăugat Loredana Chivu.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.