Setari Cookie-uri

Ramona Gabor a împlinit 33 de ani! Sora Monicăi a sărbătorit în cele mai luxoase locații

Ramona Gabor a împlinit 33 de ani, motiv pentru care s-a delectat cu cele mai gustoase preparate, la cele mai luxuriante locații din Dubai. La doar o săptămână după ziua de naștere a Monicăi, acum a venit rândul surorii mai mici să se răsfețe și să primească toată atenția celor din jur.

Motiv de mare sărbătoare în familia Gabor, asta după ce în urmă cu o săptămână, Monica și-a aniversat ziua de naștere, iar acum a venit rândul Ramonei.

Mezina familiei Gabor a împlinit ieri 33 de ani și s-a delectat cu două cine festive, alături de lumea bună din Dubai, acolo unde locuiește de câțiva ani buni. În Emirate, Ramona Gabor are o afacere cu parfumuri de lux și se bucură de o viață exclusivistă, departe de agitația din România.

Ramona Gabor a petrecut alături de prietenele ei în două restaurante de lux, acolo unde a fost întâmpinată cu două torturi festive, special pentru a celebra ziua ei de naștere.

Fosta cumnată a lui Irinei Columbeanu este o femeie puternică, pe picioarele sale, care la 33 de ani a realizat mai multe decât și-ar fi închipuit. Chiar dacă în România, sora Monicăi Gabor a început timid o carieră în lumea modelling-ului, între timp Ramona s-a dezvoltat pe mai multe planuri, iar acum afacerea sa cu parfumuri este una prosperă, care o ajută pe Ramona să-și îndeplinescă orice capriciu.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Astfel, de ziua ei au apărut mai multe poze și filmulețe din cele două seri în care a fost sărbătorită, iar Ramona apare cu un zâmbet larg, fericită, împlinită și încrezătoare că viitotul îi va aduce tot la fel de multe satisfacții ca și până acum.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.