Setari Cookie-uri

CRBL a fost pus la zid de soțul Andreei Tonciu! Lucrurile au degenerat și s-a ajuns chiar la amenințări!

Competiția Survivor scoate la iveală diverse lucruri neștiute din caracterul concurenților. Recent, CRBL a înjurat-o pe Andreea Tonciu, iar soțul vedetei a reacționat imediat. Văzând că un alt bărbat îi înjură soția, Daniel Niculescu a scris un mesaj dur pentru artist și i-a spus că se vor vedea în curând fată în față.

Survivor scoate la înaintare adevăratul caracter al concurenților, iar în situațiile stresante se cunosc oamenii cel mai bine. Acest fapt s-a demonstrat în ultima emisiune de la ProTv, în cadrul căreia CRBL nu și-a mai putut stăpâni nervii și și-a înjurat colega din echipa Faimoșilor, pe Andreea Tonciu.

Soțul brunetei, Daniel Niculescu nu a putut rămâne pasiv la comportamentul artistului, astfel că i-a scris un mesaj dur pe InstaStory. Ulterior, partenerul de viață al Andreei a ales să șteargă poza respectivă, însă jurnaliștii au văzut imediat despre ce este vorba.

”Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, i-a scris Daniel Niculescu lui CRBL.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Mai mult, Daniel Niculescu l-a avertizat pe CRBL că lucrurile nu vor rămâne așa și că urmează să se vadă față în față, după terminarea competiției.

”Arată-ți bărbația cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atittudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând, nea Caisă”, a mai scris jumătatea Andreei Tonciu pe Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.