Setari Cookie-uri

Loredana Groza și Nick Casciaro, escapadă împreună în Italia. Incredibil cum s-au fotografiat cei doi!

Relația dintre Nick Casciaro și Loredana este una extrem de strânsă, iar cei doi petrec foarte mult timp împreună. De curând, cei doi au plecat braț la braț în Italia, acolo unde Loredana are planuri mari alături de câștigătorul X Factor.

Loredana și Nick Casciaro sunt de nedespărțit, iar după câștigarea emisiunii X Factor, cei doi au fost văzuți extrem de des împreună. Cei doi au ieșit la munte, dar și la diverse petreceri, iar acum Nick a luat-o pe blondină în Italia, acolo unde au planuri mari de viitor.

Fiind o apropiere vizibilă între cei doi artiști, de multe ori s-a zvonit că între Loredana și Nick Casciaro ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Amândoi au negat speculațiile apărute în presă, ba chiar s-au declarat amuzați de bârfele mondene.

Potrivit spynews.ro, Loredana le-a spus fanilor ei că a venit în Italia pentru a compune muzică. Mai mult, artista a dezvăluit că lucrează din greu la noul său album, unde, cel mai probabil, vor exista melodii alături de câștigătorul X Factor de anul trecut.

Citește și:

"Muzică nouă pentru noul an! M-am întors în studio, unde are loc magia.", a scris artista pe contul ei de Instagram.

În ceea ce îl privește pe Nick Casciaro, el a declarat că Loredana este ca o mamă pentru el și că se iubesc reciproc, ca o familie.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.", a mărturisit tânărul artist.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.