Setari Cookie-uri

Cum să te bucuri în timpul liber acasă dacă nu ai chef să ieși în oraș

Află cum petreci timp de calitate cu amicii tăi chiar la tine acasă

Experiențele trăite alături de prieteni sunt aparte, indiferent de spațiu și de timp, pentru că dincolo de a face ceva împreună cu persoanele pe care le apreciezi, emoția împărtășită cu oameni dragi rămâne la fel de intensă chiar și după trecerea anilor. Când spui „acasă”, gândul îți zboară către acel loc care te reprezintă și în care revii de fiecare dată pentru a-ți regăsi confortul, liniștea și energia pozitivă de care ai atât de multă nevoie, ca să faci față tuturor provocărilor, fie în plan personal, fie legate de carieră. „Acasă” este însă mai mult decât atât, pentru că lumea competitivă în care trăim și contextul global dinamic înseamnă reinventare, adaptare la noi condiții de viață, noi nevoi, noi aspirații. Astfel, „acasă” înseamnă și biroul unde lucrezi remote, și locul unde practici diverse hobby-uri, te relaxezi sau te întâlnești cu prietenii, mai ales când nu ai chef să ieși în oraș.

Citește și:

Petrecerile cu prietenii acasă pot fi cele mai funny, dacă îți pui la contribuție creativitatea și îndrăznești să fii altfel. De la a prepara împreună o cină delicioasă până la sesiuni de karaoke, ai libertatea de a alege să faci ce vrei. Cheia reușitei unor astfel de momente este, desigur, interacțiunea cu cei dragi și bucuria sinceră de a împărtăși povești de viață. În trecut era destul de dificil să-ți strângi amicii la un loc la tine în casă, fumători și nefumători, pe de o parte, pentru că în locuință rămânea un miros neplăcut pentru mai multe zile, iar pe de alta, pentru că persoanele care nu au obiceiul fumatului sunt, în general, deranjate de fumul produs de țigările tradiționale care ard tutunul.

Cum noile tehnologii au evoluat cu o viteză uluitoare și au avut de-a lungul timpului un impact major asupra stilului nostru de viață, lucrurile nu au rămas pe loc nici în privința fumatului. Acum, o seară de board games, de exemplu, organizată chiar în sufrageria ta este o idee excelentă, fără să mai ai grija fumului sau a scrumului de la țigările tradiționale. Și asta, folosind dispozitivul compact lil SOLID, care încălzește tutunul autentic din rezerve, oferind o experiență fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros neplăcut, ce se disipează mai repede de pe haine, mâini ori mobilă. Datorită tehnologiei utilizate, tutunul nu este ars și nu se produce fum, ci aerosol.

Citește și:

Așadar, te poți bucura de adrenalina jocurilor de societate și nu numai, fără să întrerupi distracția ori de câte ori vrei să fumezi sau altcineva dorește să facă acest lucru. Prin încălzirea tutunului, dispozitivul lil SOLID este o alternativă mai bună la țigările clasice pentru adulții care ar continua să fumeze sau să utilizeze alte produse cu nicotină. În plus, te bucuri de gustul de tutun autentic, pentru că lil SOLID nu este o țigară electronică. Dispozitivul nu folosește capsule cu lichid cu nicotină, ci rezerve, care conțin un amestec de tutun măcinat și atent selectat.

Sursa foto: DisobeyArt/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.