Setari Cookie-uri

Ce diferență de vârstă este între Oana Moșneagu și Vlad Gherman? Puține cupluri ar fi acceptat asta!

Vlad Gherman a confirmat relația pe care o are cu actrița Oana Moșneagu, însă puțini cunosc care este diferența de vârstă dintre cei doi. După ce inima i-a fost frântă după despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit alinare în brațele colegei sale de filmări.

Vlad Gherman și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele colegei sale de platou, Oana Moșneagu. Zvonurile cu privire la relația lor au apărut de mult timp în presă, însă cei doi au negat vehement ideea cum că ar i-ar lega ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Totuși, artistul și-a pus pe jar fanii, asta după ce a lansat recent videoclipul de la cea mai nouă piesă a sa, "Fără tine", în care apare în ipostaze extrem de tandre cu colega sa, actrița Oana Moșneagu.

După un val de întrebări cu privire la statusul relației dintre cei doi, Vlad Gherman a publicat pe contul lui de Instagram mai multe fotografii alături de partenera sa, alături de mesajul: "Da! Răspunsul la întrebarea voastră e "da".

Internauții i-au asaltat pe cei doi îndrăgostiți cu mesaje de felicitări, ba chiar mai multe vedete au apreciat postarea actorului, semn că fericirea naște, la rândul ei, fericire.

Citește și:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, diferență de vârstă

După o despărțire mediatizată, în care Vlad Gherman le-a arătat tuturor internauților cât de tare suferă după fosta iubită, Cristina Ciobănașu, se pare că soarele a răsărit din nou pe strada artistului.

Pe Oana Moșneagu și Vlad Gherman îi leagă o strânsă prietenie, petrecând foarte multe ore împreună, atât la filmările serialului în care joacă, dar și înafara camerelor de filmat. Nu de puține ori, cei doi au plecat în vacanțe împreună și au împărtășit fotografii din viața lor.

Cu toate acestea, puțini știu că diferența dintre cei doi este de trei ani, astfel că Oana Moșneagu are 31 de ani, iar partenerul ei de viață, 28. Cu toate că există această diferență între cei doi, iubirea și respectul sunt mai importante, așa că nimic nu îi oprește să își trăiască frumos povestea de dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.