Setari Cookie-uri

Moldova și-a ales concurenții pentru Eurovision. Zdob și Zdub și Frații Advahov vor urca pe scena de la Toronto

Zdob și Zdub și Frații Advahov sunt alegerea Moldovei pentru concursul Eurovision de anul acesta. După o competiție strânsă, preselecția națională a ajuns la final, iar concurenții vor reprezenta Moldova la sfârșitul lunii mai în Toronto, Italia.

Preselecția pentru concursul Eurovision s-a încheiat în Moldova, iar echipele câștigătoare sunt pregătite pentru a da tot ceea ce este mai bun la cea de-a 66-a ediție a concursului de talente muzicale.

Zdob și Zbub și Frații Advahov sunt câștigătorii din acest an pe care Moldova îi trimite cu încredere către Italia. Piesa câștigătoare, "Trenulețul" a fost lansată în luna decembrie a anului trecut și s-a bucurat de succes în rândul publicului de peste Prut.

"Sperăm să aibă acelaşi impact, acelaşi succes. Sunt sigură că vor avea o prestaţie de neuitat şi că nu vor fi în totalitate contestaţi.", a declarat unul dintre jurații de la preselecție.

Pe locul doi s-a clasat Ana Cernicova, voce importantă a Operei Naționale locale, iar locul trei i-a revenit trupei Lemonique.

Citește și:

În ediția de anul trecut a Eurovisionului, Moldova a fost reprezentată de Natalia Gordienco, artistă ce a ocupat locul 13 în clasamentul final. Punctajul cel mai mare l-a primit concurenta, atunci, din partea Rusiei și Bulgariei.

Competiția de anul acesta va avea loc între 10-14 mai la Torino, Italia, asta după ce anul trecut a câștigat primul loc cu piesa "Zitti e Bouni".

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.