Setari Cookie-uri

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mică a lui Steve Jobs? Eva Jobs nu va primi niciun ban din moștenirea tatălui său

Eve Jobs este fiica cea mică a lui Steve Jobs, care a împlinit 23 de ani. Tânăra este pasionată de modă și de echitație și încearcă să își croiască singură un drum profesional de succes, asta după ce mama ei a declarat că nu va primi niciun ban din averea tatălui său.

Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs a împlinit în luna decembrie 23 de ani și este una dintre personalitățile influente de pe Instagram. Tânăra este pasionată de modă și de cosmetice, având propria sa campanie pentru un cunoscut brand de produse de înfrumusețare.

Eve Jobs încearcă să își croiască o carieră de succes, asta după ce mama ei a declarat că niciunul dintre copii ei nu va primi vreun ban din moștenirea lăsata de legendarul Steve Jobs. Averea fondatorului Apple este estimată la 35,4 miliarde de dolari.

Mezina omului de afaceri a absolvit Universitatea Stanford, iar unul dintre hobby-urile sale este echitația. Eve Jobs s-a clasat pe locul cinci în concursul de sărituri al călăreților sub 25 de ani.

Tânăra îți împarte toate aceste pasiuni cu urmăritorii ei de pe Instagram, acolo unde nu mai puțin de 254.000 de persoane îi urmăresc activitatea.

Citește și:

Eve Jobs nu va avea acces la moștenirea lăsată de tatăl ei

Înainte de decesul său, Steve Jobs avea o avere estimată de 10,2 miliarde de dolari. Din aceștia, o bună parte s-au dus către Lisa Jobs, fiica cea mare a omului de afaceri, însă cel mai mare procent din avere i-au revenit soției sale, Powell-Jobs, care nu plănuiește să le ofere niciun ban copiilor săi.

"Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine.", a declarat soția omului de afaceri.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.