Setari Cookie-uri

Rebel Wilson, transformare spectaculoasă! Uite cât de mult a slăbit actrița din Pitch Perfect

Rebel Wilson a suferit câteva transformări radicale, asta după ce a slăbit enorm de mult în pandemie. Vedeta a adoptat un stil de viață mai sănătos, iar acum este de nerecunoscut!

Faimoasa actriță din Pitch Perfect, Rebel Wilson este de nerecunoscut datorită siluetei suple și a energiei debordante! Vedeta a fost extrem de ambițioasă și și-a dorit o schimbare radicală în stilul ei de viață.

Actrița Rebel Wilson a profitat de contextul pandemic și a luat hotărârea de a începe o nouă viață. Ea a început să mănânce mai sănătos și s-a apucat de sport, unde un antrenor de fitness o ajută pentru a fi în cea mai bună formă a sa. Sănătatea este cea mai importantă, iar actrița a luat această decizie pentru a se putea bucura de o viață cât mai longevivă.

Dacă în urmă cu ceva timp, actrița se îmbrăca în haine largi și avea multe kilograme în plus, iată că acum, Rebel Wilson și-a schimbat total stilul de viață.

Citește și:

În prezent, Rebel Wilson nu se sfiește să îmbrăce cele mai mulate ținute, iar actrița arată perfect în rochii sexy, care îi pun silueta în evidență. Vedeta a declarat că ambiția a fost cea care a ajutat-o să ajungă la greutatea dorită și că regretă faptul că nu a făcut acest pas mai devreme.

Mai mult, actrița a mai declarat pentru revista People că înainte să își schimbe stilul de viață mânca și 3.000 de calorii pe zi și că în mesele sale se regăseau foarte mulți carbohidrați. Acum, Rebel Wilson consumă multe proteine, iar alimentația sa constă în pește, piept de pui și legume.

"Pentru prima dată în viața mea am slăbit și m-am menținut. Deci sunt mai mândră de acest fapt. A funcționat pentru că a fost o abordare a întregului stil de viață și abordarea alimentației emoționale. Nu sunt complet vindecată. Nu cred că poți fi. Dar am învățat să mă descurc[...].", a spus Rebel Wilson, potrivit publicației People.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.