Setari Cookie-uri

Olivia Steer, amendată de CNCD! Ce declarație controversată a mai făcut vedeta?

Olivia Steer a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj controversat, drept pentru care Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat-o cu 5.000 RON. Vedeta nu este la prima abatere de acest fel.

Olivia Steer a fost amendată de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu suma de 5.000 de lei. Vedeta a postat un mesaj controversat pe contul său de socializare, iar oficialii au considerat că soția lui Andi Moisescu a încălcat legile morale și drepturile fundamentale ale oamenilor.

În comunicatul celor de la CNCD este evidențiat mesajul plin de discriminare a Oliviei Steer, mesaj ce încalcă demnitatea oamenilor.

"Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): „întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.", se arată comunicatul oficialilor de la CNCD.

Citește și:

Olivia Steer nu se dezminte de la mesajele controversate

Soția lui Andi Moisescu nu este la prima abatere de acest fel, astfel că de-a lungul timpului vedeta s-a declarat o susținătoare înrăită a teoriei anti-vax.

Mai mult, în plin context pandemic, Olivia Steer a declarat că vaccinul anti-Covid nu face decât să răspândească virusul și că aceasta nu este o modalitate eficientă pentru a combate pandemia. Tot ea a spus că autoritățile statului și-au pierdut credibilitatea în urma deciziilor luate în timpul pandemiei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.