Setari Cookie-uri

Anda Adam, gafă de proportii într-o parcare din Cluj! Artista și-a parcat bolidul pe locul persoanelor cu handicap

Anda Adam a atras atenția tuturor, asta după ce, zilele trecute, artista și-a parcat nonșalantă bolidul de lux pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu handicap. Un trecător i-a lăsat un mesaj cu subînțeles blondinei!

Anda Adam trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și nu mai ia în seamă ceea ce se întâmplă în jurul ei! Recent, artista și-a parcat bolidul de lux în valoare de 150.000 de euro pe unul dintre locurile special amenajate pentru persoanele cu handicap.

Anda Adam s-a aflat zilele trecut la Cluj, acolo unde supraveghează atent construcția clubului pe care îl va patrona alături de logodnicul ei. Pentru a se relaxa, artista a plecat la shopping și s-a îndreptat către unul din centrele comerciale locale. Deși mai existau și alte locuri de parcare, Anda Adam a vrut să meargă cât mai puțin pe jos până la ușa prin care se intră în mall, astfel că blondina a parcat pe unul din locurile pentru persoanele cu diazbilități.

Unul dintre trecători i-a scris Andrei un mesaj menit să îi atragă atenția asupra gestului său.

Citește și:

"Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi și handicapul", a fost mesajul puternic pe care Anda Adam l-a primit.

Internauții au criticat-o dur pe artistă și i-au reproșat că nu are deloc empatie pentru persoanele din jurul ei.

”Doamnă, aici e Ardealul! Alo! Ce-s cu aerele astea de mare divă, care parchează unde vrea și când vrea? Era prea departe ușa de la mall? Vă cădeau tocurile, dacă mergeați 100 de metri?", a fost unul dintre comentariile pe care Anda Adam le-a primit.

Anda Adam se pregătește de nuntă

Anda Adam a pus capăt mariajului cu tatăl fetișei sale, Evelyn, iar acum zâmbește din nou în brațele omului de afaceri Eudor Yosif. Logodnicul artistei și fetița ei au o relație specială, iar cea mică îl numește "tati".

A post shared by 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Citește și:

Anda Adam a fost cerută în căsătorie anul trecut, într-un cadru de vis în Capadocia, acolo unde Eudor Yosif i-a pus pe deget un inel prețios, pe care artista nu îl poartă, de teamă să nu îl piardă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.