Setari Cookie-uri

Un pod istoric din Olanda va fi demolat pentru ca ambarcațiunea de lux a lui Jeff Bezos să poată trece

Se pare că banii pot cumpăra orice, iar asta este și dovada faptului că un pod istoric din Rotterdam urmează să fie demolat de către autorități pentru ca iahtul omului de afaceri Jeff Bezos să poată trece.

Incredibil ce influență au banii și puterea în luarea unor decizii radicale! Un pod istoric din Rotterdam, construit în 1978, reparat ulterior după ce a fost afectat în cel de-al Doilea Război Mondial va fi demolat pentru ca este prea jos, iar ambarcațiunea de lux a lui Jeff Bezos nu poate trece pe sub el.

Constructorul naval al iahtului în valoare de 430 de milioane de euro a cerut oficialilor din Rotterdam să demoleze temporar podul pentru ca ambarcațiunea să treacă în siguranță. Acesta a asigurat că toate costurile necesare vor fi asigurate de către compania lui Jeff Bezos, scrie wall-street.ro

Ambarcațiunea lui Jeff Bezos se fabrică chiar în această perioadă la Alblasserdam, oraș în apropiere de Rotterdam, iar în vară se preconizează că acesta va trece pe sub podul Koningshavenbrug.

Citește și:

Primăria olandeză a acceptat propunerea miliardarului, deși în anul 2017 a promis că nu va mai demonta niciodată construcția. Oficialii și-au motivat alegerea spunând că demolarea podului este spre binele economiei și că construcția navei va aduce noi locuri de muncă printre cetățeni. Primarul a mai declarat că podul va reveni la forma inițial și dă asigurări pentru acest lucru.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.