Setari Cookie-uri

Reacția incredibilă a tatălui lui Florin Ristei când a cunoscut-o pe Naomi! Acesta nu s-a putut abține nici măcar la masă!

Florin Ristei și Naomi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar artista s-a mutat în România pentru a putea fi cu cel pe care îl iubește. Deși acomodarea nu a fost ușoară, părinții lui Florin Ristei au avut o atitudine mai specială față de logodnica fiului lor.

Florin Ristei și Naomi au o relație de iubire aparte, iar cei felul în care cei doi s-au găsit este pe cât de neașteptat, pe atât de frumos. Iubita artistului a renunțat la viața din Londra și s-a mutat definitiv în România pentru a fi aproape de cel cu care vrea să își împartă întreaga viața.

Deși îți țin viața sentimentală departe de ochii curioșilor, Florin Ristei mai povestește câteva amănunte în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. O mărturisire recentă i-a uimit pe fanii celor doi îndrăgostiți. Se pare că tatăl lui Florin Ristei a avut un comportament ieșit din comun atunci când artistul a adus-o acasă pe logodnica sa.

"Am fost duminica la masă cu ea (n.red. la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?

Citește și:

Și cât de tare o plac ai mei! Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: „ÎȚI PLACE MÂNCAREA?”. „Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege”, i-am zis. Ea zice: „DA!”. Și el: „VREI SĂ-ȚI MAI DAU?", a povestit juratul X Factor.

Mai mult, Florin Ristei a mai declarat că mama lui o iubește foarte mult pe Naomi și că aceasta chiar a învățat-o limba română, fiind profesoară.

Viitoarea soție a lui Florin Ristei, Naomi este născută în Londra, acolo unde a și locuit până să vină la X Factor România, iar tatăl ei este originar din Jamaica.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.