Setari Cookie-uri

Rămâi în siguranță! La spitalul Filantropia poți face GRATUIT și fără bilet de trimitere testul Babeș-Papanicolau

Astăzi se celebrează Ziua mondială a luptei împotriva cancerului, inamic care este de cele mai multe ori silențios. Durerea se simte abia în stadii avansate, atunci când șansele de supraviețuire devin mult mai mici. Cu această ocazie, Spitalul Filantropia din Capitală oferă testare gratuită pentru screening-ul de cancer de col uterin.

Cancerul este un cuvânt care da mulți fiori, însă dorința de a lupta este esențială în bătălia cu această boală perfidă. Un prim pas pentru a te asigura că ești bine este screening-ul anual făcut în mod regulat, mai ales dacă ai avut cazuri de cancer în familie.

Cu această ocazie, spitalul Filantropia din Capitală le reamintește femeilor aflate în raza București-Ilfov, cu vârsta cuprinsă între 25-63 de ani că pot face în mod GRATUIT și FĂRĂ BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie testul Babes Papanicolau.

Femeile care doresc să se testeze nu au nevoie de programare, iar rezultatele sunt gata în două-trei săptămâni de la recoltare.

"Astăzi este Ziua mondială de luptă împotriva cancerului, zi în care la nivel mondial se atrage atenția asupra cancerului și prevenției, diagnosticului și tratamentului său și apreciază angajamentul medicilor, organizațiilor, comunităților și persoanelor în reducerea impactului global al acestei boli.

Citește și:

Noi la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Filantropia București anunțăm cu această ocazie că am repornit programul național de screening pentru cancerul de col uterin, prin TESTARE GRATUITĂ Babeș-Papanicolau pentru pacientele din București și Ilfov, cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 ani (neîmpliniți), care nu au efectuat în ultimii 5 ani un test PAP prin programul național.

Testarea nu necesită programare în prealabil, iar recoltarea se poate face în două puncte de lucru din cadrul Spitalului Filantropia București, unul în cadrul Ambulatoriului Integrat și altul la cabinetul de recoltări din incinta spitalului.

Nu este necesar bilet de trimitere sau card de sănătate, ci doar cartea de identitate. Rezultatele testării vor fi gata în aproximativ 2-3 săptămâni de la recoltare și pot fi ridicate personal de către paciente de la Laboratorul de Anatomie Patologică. În cazul în care rezultatele testării sunt modificate, anumite cazuri selecționate posibil să fie contactate de către echipa medicală implicată în acest program național, pentru investigații suplimentare.

Citește și:

Mai multe detalii pot fi regăsite aici: https://rb.gy/9nulf5

Vă așteptăm!", au scris reprezentații spitalului pe pagina oficială de Facebook.

Ai grijă de tine! Testează-te anual și rămâi în siguranță!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.