Setari Cookie-uri

Puya, mesaj emoționant pentru soția sa! Femeia care i-a schimbat viața este aniversată astăzi

Puya îi este recunoscător soției sale, femeia alături de care a construit o familie și cea care l-a făcut un bărbat mai conștient și mai responsabil. Astăzi este ziua jumătății sale, iar artistul i-a scris un mesaj cu totul special celei mai importante persoane din viața lui.

Puya este cu totul alt om de când o are pe Melinda în viața sa. Femeia alături de care își împarte viața este cea care l-a ridicat și l-a susținut întotdeauna pe artist, iar alături de ea Puya a realizat cel mai de preț lucru pe această lume, o familie sănătoasă și frumoasă.

Puya și Melinda au împreună trei fete, iar povestea lor de dragoste crește de la an la an. Artistul ăi este recunoscător femeii din viața lui, iar cu ocazia zilei sale de naștere, Puya a postat un mesaj special pe pagina sa de Facebook.

"La mulți ani, Melinda! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua în care ai apărut în viața mea. Te iubesc! Dacă ziua aia nu ar fi fost, ramâneam un bagabont pe străzi cu mașină scumpă, fără casă, umblând cu copiii altora.", a scris cântărețul pe social media.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Puya a devenit un familist convins alături de femeia vieții sale, iar asta i se datorează din plin Melindei. El speră ca fetele lui să semene mai mult cu mama lor, asta pentru că Melinda are calități extraordinare în ceea ce privește intuiția.

"Să îi moștenească talentul de a cântări bine oamenii. De cele mai multe ori nu ne spunem nici 10% din ce gândim. Însă, mereu există semne. Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni. Expresia feței, gesturile, micile minciuni sau părerile despre nimicuri. Ea știe să citească bine oamenii. Nu se înșală - poate doar în cazul meu, un pic (râde). Dacă ar reuși și copiii să moștenească talentul ăsta, ar fi minunat. Ar scăpa de multe belele.”, a declarat acum ceva timp Puya, conform protv.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.