Setari Cookie-uri

Trei obiecte pentru bucătărie de la Morphy Richards, inspirate de Luna Îndrăgostiților

Am făcut o listă de electrocasnice de la brandul Morphy Richards, care vor da vitalitate oricărui spațiu.

comunicat de presa

Luna Îndrăgostiților este aici și ne invită să dăm vitalitate și culoare casei, spațiul în care ne petrecem tot mai mult timp. Inspirați de Ziua Îndrăgostiților și culoarea dominantă a lunii februarie – roșu îndrăzneț – am făcut o listă de electrocasnice de la brandul Morphy Richards, care vor da vitalitate oricărui spațiu.

Stilul clasic englezesc în orice bucătărie – gama asortată Venture, pentru mic-dejun

Pentru cei în căutarea echilibrului perfect între îndrăzneală și versatilitate, gama pentru mic-dejun Venture, de la Morphy Richards, alcătuită din fierbătorul de apă și prăjitorul de pâine în varianta roșie, este alegerea perfectă.

Pornind de la stilul clasic englezesc cu reinterpretări moderne, fierbătorul Venture combină forma tradițională de piramidă cu cele mai noi și necesare funcții de preparare a băuturilor fierbinți. Din aceeași gamă face parte și prăjitorul de pâine asortat. Datorită funcției de ajustare a rumenului, felia perfectă de pâine prinde crusta pe care ți-o dorești de fiecare dată. Funcția de ridicare automată îți permite să manevrezi cu ușurință pâinea când este gata, fără riscul de a atinge suprafața fierbințe a aparatului. În luna februarie, te poți bucura de o reducere de 30% la achiziționarea setului complet Venture - fierbător plus prăjitor de pâine.

Citește și:

Pregătiți cina împreună de Ziua Îndrăgostiților, cu Slow cooker Sear and Stew

Noul Slow cooker Sear and Stew, ce conține o oala de gătit rezistentă la plită, îți permite să rumenești și să gătești lent mâncarea într-o singura oală, de la început la final, făcând procesul de slow cooking mult mai eficient. Noul Sear and Stew este alegerea ideală care îți oferă mese sănătoase și hrănitoare care sunt gata exact când dorești. Acesta vine și în varianta de culoare roșie pentru a completa gama de produse asortate din bucătăria ta.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.