Setari Cookie-uri

Ce măsuri ar lua juraţii iUmor dacă ar fi dictatori pentru o zi

Reuniunea juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, precum şi a juratului surpriză din fiecare ediţie a iscat discuții savuroase la iUmor, încă din primul episod, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Totodată, în acest sezon, telespectatorii vor avea porţie dublă de comedie

Reuniunea juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, precum şi a juratului surpriză din fiecare ediţie a iscat discuții savuroase la iUmor, încă din primul episod, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Totodată, în acest sezon, telespectatorii vor avea porţie dublă de comedie. Astfel, în fiecare miercuri, de la 20:30, vor putea urmări ediţia specială iRost, difuzată înainte de Stand-up Revolution, unde cel de-al patrulea jurat al ediţiei precedente iUmor va avea parte de tratamentul special al show-ului – o porţie generoasă de roast din partea persoanelor la care s-ar fi aşteptat cel mai puţin.

Inspiraţi de venirea pe scenă a unei concurente care s-a prezentat simplu: „Sunt dictatoare!”, juraţii şi prezentatorii iUmor au ieşit imediat la joc şi şi-au imaginat care ar fi primele măsuri pe care le-ar lua dacă ar fi dictatori pentru o zi. „Mi-aş da mandat pe viată!”, a declarat Şerban Copoţ, în vreme ce Delia a spus convinsă că : „un dictator trebuie să aibă simţul umorului!”. Mihai Bendeac însă nu s-a oprit aici: „Aş lăsa o singură televiziune, unde toate emisiunile ar fi cu mine, inclusiv ştirile! Toţi bărbaţii frumoşi ar fi în carantină tot timpul. Ar avea un interval orar în care ar ieşi afară şi în acel interval nicio femeie nu ar avea voie să iasă din casă!”. Ce păreri au avut ceilalţi juraţi, cei de acasă pot afla urmărind premiera iUmor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și:

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Citește și:

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.