Setari Cookie-uri

Un mărtișor pentru cineva drag reprezintă o șansă la vindecare pentru un copil grav bolnav

Asociația M.A.M.E. a dat startul campaniei de primăvară, în care voluntari cu inimă mare au realizat mărtișoare pentru toate gusturile. Banii strânși vor susține terapiile copiilor grav bolnavi și vor aduce o speranță pentru vindecarea celor mici. Vezi aici ce mărtișoare drăgălașe poți cumpăra, dând șansa unui copil la o viața normală!

Primăvara se apropie cu pași repezi, așa că mulți dintre noi ne gândim deja la primele cadouri pe care le vom oferi celor dragi. Totuși, o idee minunată a venit din partea Asociației M.A.M.E. care ne dă tuturor oprtunitatea să punem cu zâmbet pe fața copiilor greu încercați de viață.

Voluntarii inimoși și creativi ai Asociației au realizat de mână mărtișoare colorate, vesele, pentru toate gusturile, numai bune de pus în pieptul cuiva drag. Banii strânși în urma vânzării mărtișoarelor vor contribui la susținerea terapiilor pe care copiii grav bolnavi de la Centrul Steluțelor au atât de multă nevoie.

Printre activitățiile pe care beneficiarii Asociației le fac se numără kinetoterapie, logopedie, psihoterapie, consiliere nutrițională, suport pentru găsirea celor mai bune tratamente din țară și din străinătate etc.

Citește și:

"Dăm startul campaniei #MĂRȚIȘORDEFAPTEBUNEVESTITOR2022

și te rugăm să distribui mesajul către cât mai mulți #OAMENIDEBINE

Primele mărțișoare de fapte bune vestitoare vor pleca astăzi în 3 orașe din țară pentru a vesti venirea primăverii și a faptelor bune pe care cei care le-au comandat le-au făcut copiilor grav bolnavi de la Centrul Steluțelor. Fiecare comandă de mărțișoare asigură ședințe de kinetoterapie, psihoterapie, logopedie sau acoperă costurile cu diverse investigații medicale nedecontate de CNAS sau neacordate în timp util pentru copiii bolnavi, ai căror părinți ne solicită sprijinul.

Vă invităm să le admirați și să le comandați de pe Charity Shop-ul Asociației M.A.M.E., al cărui link este disponibil în primul comentariu.

Citește și:

O comandă în valoare de 𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 asigură unui copil bolnav costul unei ședințe de logopedie!

O comandă în valoare de 𝟐𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 acoperă, timp de o lună, ședințele de consiliere psihologică!

O comandă în valoare de 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 acoperă, pentru o lună, ședintele de fiziokinetoterapie necesare pentru recuperarea unui copil bolnav!

Mulțumită sprijinului tău și al altor oameni de bine, îi vom ajuta pe cei mici să se bucure, din nou, de o copilărie fericită și liniștită, cât mai departe de patul de spital!"

Pentru a cumpăra mărtișoare speciale puteți accesa pagina: https://asociatiamame.ro/charityshop/product-category/martisoare/

Pentru a ajuta un copil bolnav dar și pentru a vedea ce lucruri minunate fac cei de la Asociatia M.A.M.E. intrați pe site-ul lor: https://asociatiamame.ro/

Citește și:

Haideți să ajutăm împreună un copil bolnav și să îi dăruim speranță pentru o viață trăită din plin!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.