Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu vrea să facă un copil cu Gabi Bădălău? Reacția surprizntătoare a Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu, încă actuala soție a lui Gabi Bădălău a reacționat la ultimele zvonuri cu privire la Bianca Drăgușanu. Se pare că blondina și-ar dori un copil cu omul de afaceri, însă, cum divorțul nu s-a pronunțat încă, lucrurile sunt dificile din acest punct de vedere.

Bianca Drăgușanu și Claudiu Bădălău se iubesc cu patos, iar zvonurile cu privire la întemeierea unei familii sunt din ce în ce mai des auzite în lumea mondenă. Întrebată ce părere are despre un viitor copil, încă actuala sa soție, Claudia Pătrășcanu a avut o reacție incredibilă!

"Se aude prin sat că cineva vrea să se căsătorească, dar cum să se căsătorească dacă eu nu divorțez. Când vrei să te recăsătorești, când iubești pe cineva de nu mai poți, trebuie să scapi de celălalt”, a spus artista la Antena Stars.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt într-o relație de un an, însă divorțul dintre omul de afaceri și Claudia Pătrășcanu durează de mai bine de trei. Cu toate că artista speră ca totul să se termine cât mai repede, Bădălău nu vrea să ajungă la un consens cu mama copiilor lui.

Citește și:

În ceea ce privește noua viață a fostului ei partener, artista a declarat că nu ar avea legal cum să se căsătorească pentru că în acte ea și Gabi Bădălău sunt încă soț și soție. Mai mult, un copil al Biancă cu încă actualul ei soț ar fi o decizie neinspirată în această perioadă, spune Claudia.

"Noi suntem încă căsătoriți, e rușinos și penibil, avem doi copii mari. E rușinos purtând același nume în continuare, gândește-te ce ar ieși, un copil tot pe numele meu sau al lui sau cum...e penibil și pentru altcineva. Totul trebuie făcut cu cap și cu rost, nu trebuie să te mai arunci. Situația noastră e grea”, a mai spus frumoasa artistă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.