Setari Cookie-uri

O tânără româncă a fost desemnată campioană mondială la Artimetică Mentală. Imnul României s-a auzit săptămâna trecută în Dubai!

Antonia Popescu Burchi este campioana României la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală, concurs ce s-a organizat în Dubai. Tânăra româncă de doar 10 ani a urcat pe podium datorită rezultatelor sale excelente și a ușurinței cu care face calcule matematice complexe.

Antonia Popescu Burchi este noua mândrie a României, asta după ce fetița de doar 10 ani a fost desemnată la Dubai campioană mondială la Olimpiada de Aritmetică Mentală. La doar 10 ani, Antonia Popescu Burchi a pus numele României pe harta internațională și a făcut cinste tuturor românilor cu rezultatele sale deosebite, scrie a7tv.ro.

Cea care a îndrumat-o pe micuța Antonia este doamna profesoar Nomin Damdin, din cadrul școlii Nomin Jyuku București. În cadrul instituției din centrul Capitalei, Prof. Damdin învață elevii cum să facă calcule complexe în minte, folosind metode japoneze care au dat roade de-a lungul timpului. Instrumetele de calcul folosite în cadrul acestei școli sunt considerate a fi printre primele inventate din lume, datând de peste 2.500 de ani.

Citește și:

Sorobanul japonez este instrumentul cu care Antonia Popescu Burchi a făcut calcule matematice complexe, cu o viteză a minții considerabilă. Toate aceste deprinderi pot fi învățate în cadrul școlii japoneze, iar copii își pot antrena mintea într-un mediu plăcut, care să îi stimuleze intelectual.

"Antonia noastră este CHAMPION OF THE CHAMPIONS!

Deși din cauza pandemiei am venit cu un singur copil la competiția internațională din Dubai, am obținut cel mai mare premiu. Nu ne întoarcem cu un campion, ci cu CAMPIONUL CAMPIONILOR, Popescu Burchi Antonia!

Așteptăm acum rezultatele de la concursul desfășurat online.

Vă mulțumim tuturor pentru susținere!", au postat cei de la Școala Nomin pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.