Setari Cookie-uri

Cu ce gânduri a intrat Marian Drăgulescu în competiția Survivor? Sportivul a pierdut deja prima recompensă

Marian Drăgulescu este noul concurent din echipa Faimoșilor, iar competiția din Republica Dominicană este provocarea pe care a acceptat-o cu brațele deschise. Totuși, în prima seară, gimnastul nu s-a descurcat atât de bine pe cât se așteptau ceilalți colegi ai săi.

Marian Drăgulescu este cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, iar competiția Survivor merge mai departe în lupta pentru supraviețuire. Gimnastul a intrat în echipa Faimoșilor, unde a fost întâmpinat cu brațele deschise.

Nici în echipa adversă războinicii nu au rămas fără concurenți, astfel că Oana Ciocan și Doru Răduță au intrat în marea luptă din Republica Dominicană.

Pentru Marian Drăgulescu, șansa de a participa la Survivor a venit cu multă bucurie spre el, iar marele sportiv a acceptat imediat provocarea. Drăgulescu a intrat în competiție cu mult entuziasm și speră să își ajute echipa să ajungă cât mai aproape de marea finală. Cu toate acestea, gimnastul a adus un singur punct colegilor săi, seara trecută, iar tribul său a pierdut recompensa pe care fiecare concurent și-o dorea.

Citește și:

Echipa Războinicilor a avut mai mult noroc, dar și putere pentru a câștiga în fața adversarilor săi.

Înainte de a păși pentru prima dată în competiție, Marian Drăgulescu a vorbit despre motivele care l-au făcut să accepte marea provocare din Republica Dominicană. Sportivul este de părere că aceasta este o șansă o dată în viață și că a plecat de acasă cu gândul de a se bucura de tot ceea ce i se întâmplă la Survivor.

"Am acceptat pentru că e o experiență o dată în viață și sper ca doar cei buni să câștige", a declarat Marian Drăgulescu la Survivor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.