Setari Cookie-uri

Adda, mărturisiri despre diagnosticul greșit și despre lupta pe care urmează să o ducă cu boala Lyme

Adda a aflat după un an și jumătate că suferă de o boală gravă, asta după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit. Artista a anunțat că se retrage din viața publică pentru o perioadă și că se va ocupa de tratamentul său, care, recunoaște chiar ea, este unul extrem de agresiv.

Suferința Addei este departe de a se fi încheiat, iar lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. După ce a fost diagnosticată greșit, se pare că artista a aflat în sfârșit care îi este diagnosticul corect, asta după ce a început să paralizeze pe anumite secțiuni ale corpului.

Adda suferă de boala Lyme sau Borelioza și Bartonella, o afecțiune bacteriană transmisă de căpușe, după cum relatează antena3.ro. Din păcate, se pare că incidența acestei boli s-a triplat în ultimii ani, iar tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc de această afecțiune.

Dezamăgită că în tot acest timp a urmat un tratament greșit, Adda s-a înarmat cu multă putere și răbdare și se pregătește să facă față unui tratament agresiv în următoarea perioadă. Ea și-a anunțat retragerea din viața publică pentru o perioadă bună de timp, spunând că se va ocupa de sănătatea sa.

Citește și:

"Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus un diagnostic greșit şi mi s-a dat tratament şi mai greşit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza şi Bartonella- transmise de căpuşe şi ţânţari, ploşnite sau dacă te muşcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamaţia şi neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acţionat la timp. Aşa că urmează o perioadă de luptă şi de tratament agresiv care durează în total un an şi jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Şi trag să-mi duc la final o parte din proiecte şi să-mi onorez promisiunile", a transmis Adda pe pagina sa de Facebook.

Artista urmează să înceapă tratamentul corect pentru boala sa, ocazie cu care a vorbit și despre greșelile medicilor care au diagnosticat-o greșit și care i-au pus în pericol viața.

Citește și:

"I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Şi promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialişti” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat.

Eu sper doar să nu mai trimită pacienţii pe piste greşite şi să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE ŞI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunăţii” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viaţă!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui", a mai scris artista pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.