Setari Cookie-uri

La mulți ani, Mihai Bendeac! Actorul împlinește astăzi 39 de ani, iar Codin Maticiuc i-a transmis un mesaj special

Mihai Bendeac a împlinit astăzi 39 de ani, iar actorul a primit numeroase urări și felicitări. Printre cei care au vrut să îi ureze "La mulți ani" se numără și bunul său prieten, Codin Maticiuc, care i-a scris un mesaj special pe InstaStory.

Mihai Bendeac a împlinit astăzi 39 de ani, iar actorul a primit numeroase urări din partea celor dragi. Nici vedetele nu au fost mai prejos, astfel că actorul a fost asaltat de felicitări și urări care mai de care mai speciale.

La 39 de ani, Mihai Bendeac se poate mândri cu o carieră profesională impresionantă, iar aparițiile sale sunt de fiecare dată savurate de fanii săi. Fie că este pe scenă sau în show-urile la care participă, actorul este și va rămâne un model de divertisment și de talent înnăscut.

De ziua sa de naștere, Mihai Bendeac a distribuit urările pe care le-a primit de la diverși colegi de breaslă sau prieteni apropiați, printre care se numără și Mira, Speak, Vlad Drăgulin, Delia și Codin Maticiuc.

Fiindcă relația lor de prietenie este una extrem de strânsă, Codin Maticiuc a ținut să fie primul care îl felicită pe Mihai Bendeac cu ocazia aniversării sale și a postat un mesaj pentru bunul său prieten, cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Citește și:

"E ziua lui Mihai. Adică fix în câteva ore. Las și eu aici și acum poza asta ca să fur startul cu <>-ul!", a scris Codin Maticiuc pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

Deși are o carieră de succes, viața sentimentală a lui Mihai Bendeac nu este la fel de strălucită. Actorul s-a declarat în repetate rânduri ca fiind un burlac convins. Cu toate acestea, vedeta tv își iubește extrem de mult familia și are grijă ca celor dragi să nu le lipsească nimic.

Anul trecut, Mihai Bendeac a lansat o carte alături de mama sa, Conversații cu mama, în care fanii au putut să vadă strânsa legătura pe care o are actorul cu familia sa. Banii obținuți din vânzarea cărților sunt donați exclusiv pentru renovarea secției de oncologie pediatrică de la Spitalul Fundeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.