Setari Cookie-uri

Soțul Addei, primele declarații despre starea de sănătate a artistei. Cum își încurajează Cătălin Rizea soția?

După un an și jumătate, Adda a aflat care este cauza suferinței sale, iar diagnosticul a picat ca un trăsnet peste ea și familia ei. Cătălin Rizea, soțul ei a făcut primele declarații despre starea de sănătate a artistei.

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de mai bine de 6 ani, iar împreună au întemiat o familie frumoasă. Băiețelul lor în vârstă de 5 ani le completează perfect viața, iar cei trei formează împreună una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

În prezent, Adda trece printr-o mare încercare, asta după ce timp de un an și jumătate a fost diagnosticată greșit, iar boala ei s-a răspândit prin corp. Partenerul ei de viață, Cătălin Rizea a făcut primele declarații după ce soția lui a anunțat că suferă de Borelioza și Bartonella. El i-a fost aproape întotdeauna artistei, iar fanii au putut să urmărească îndeaproape cuplul în emisiunile tv la care au participat împreună.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?!”, a declarat Cătălin Rizea, potrivit impact.ro.

Citește și:

Cătălin Rizea și Adda sunt de nedespărțit și au încredere că vor depăși cu bine și acest moment neplăcut din viața lor.

Adda și-a anunțat retragerea

După ce le-a mărturisit fanilor ce diagnostic are, Adda le-a spus prietenilor virtuali că se va retrage o perioadă din spațiul public pentru a se ocupa de tratamentele sale.

”La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public- emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot. Va voi lasa si albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie'', a scris Adda pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.