Setari Cookie-uri

Irina Deaconescu, detalii neștiute despre viața ei. Vedeta a îndurat ani la rând sărăcia și a fost marginalizată de colegi

Irina Deaconescu este o femeie împlinită și urmează să devină mămică pentru a doua oară în curând. Totuși, viața ei nu a fost roz dintotdeauna, iar vedeta s-a confruntat cu dificultăți financiare, pe vremea când era doar un copil. Ceilalți colegi o evitau și o batjocoreau din cauza situației materiale precare.

Irina Deaconescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, însă viața ei nu a fost întotdeauna roz. În copilărie, vedeta a suferit enorm din cauza situației materiale precare și a simțit ce înseamnă batjocura celorlalți copii care proveneau din familii mai înstărite.

Irina Deaconescu este acum o mămică fericită și iubită, iar alături de fotbalistul Cristi Manea, vedeta și-a găsit liniștea. Împreună cu partenerul său de viață, Irina Deaconescu a format o familie frumoasă, iar în curând va deveni mămică pentru a doua oară.

În cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre copilăria sa și despre greutățile pe care le-a îndurat din cauza sărăciei. Încă afectată de tot ceea ce s-a întâmplat, Irina Deaconescu a mărturisit că ceilalți colegi ai ei nu o invitau la ziua lor de naștere din cauză că mama ei nu avea suficienți bani.

Citește și:

"Te rănește, nu-i ca și cum poți controla și mereu o întrebam pe maică-mea noi de ce nu avem bani, de ce îmi zice că suntem săraci. Lucrul ăsta nu ținea de mine, nu era ca și cum la șase ani puteam să aduc bani în casă, sau îmi ziceau că ”pe tine nu te invit la mine acasă, pentru că nici tu nu m-ai chemat la tine și știu că nu mă chemi pentru că ai foarte urât în casă, pentru că ești săracă” și din astea și îmi amintesc că toată copilăria mea eram foarte supărată pe mami”, a povestit Irina Deaconescu.

Mai mult, traumele prin care a trecut frumoasa mămică nu se opresc aici. Fratele ei, Flavius Deaconescu a încercat să omoare un om în anul 2018, scrie spynews.ro. Fratele mai mare al Irinei a fost condamnat la închisoare pentru șase ani și opt luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: