Setari Cookie-uri

Plăcerea nevinovată a Biancăi Drăgușanu. Diva nu se uită la bani când vine vorba de satisfacerea dorințelor personale

Bianca Drăgușanu are o plăcere nevinovată și nu ține cont de nimic atunci când vrea să își atingă țelul. Diva dă bani grei pentru a-și satisface și cele mai arzătoare dorințe.

Bianca Drăgușanu are câteva dorințe pe care ține cu orice preț să le îndeplinească. Diva dă bani grei pentru a-și cumpăra cele mai luxuriante haine, asta pentru că Biancăi nu îi place să aibă aceleași haine pe care le poartă toată lumea.

Diva pune preț pe autenticitate și astfel în garderoba sa se găsesc extrem de multe piese vestimentare de la cele mai în vogă case de modă ale lumii. Recent, blondina a declarat că doar în ultimele 30 de zile, ea a cheltuit peste 40.000 de euro pe haine.

„Mă excită mult să-mi cumpăr haine scumpe. Nu-mi place să port ce are toată lumea, valabil si la bărbații din viața mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult.”, a declarat diva pentru playtech.ro.

Citește și:

Având extrem de multe haine, Bianca Drăgușanu s-a gândit să își vândă o parte din acestea, chiar pe Instagram. Vedeta renunță repede la hainele vechi și și-a anunțat recent prietenii virtuali că își pot achiziționa chiar de la ea accesorii, ținute și încălțăminte la prețuri mult mai mici decât în marile magazine.

"Îmi vând lucrurile din dulap. Nu le am purtat când le-am cumpărat, atunci când ai adrenalina shoppingului, deci nu le mai iau. Am vândut o rochie de 2000 de euro doar cu 250 de euro.

Recent, îmi cumpărasem o geantă de 2.600 de euro pe care am dat-o cu 1500 de euro. În schimb, unele genți nu și-au pierdut din valoare și în această situație nu scad prea mult la preț. Ce vând îmi acoperă ce cumpăr”, a mai declarat diva pentru aceeași sursă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.