Setari Cookie-uri

Sofia Jirau, primul model de la Victoria's Secret cu sindrom Down. Tânăra de 25 de ani este o prezență încântătoare

Sofia Jirau a devenit primul model care suferă de sindromul Down ce apare într-o campanie marca Victoria's Secret. Tânăra de 25 de ani este extrem de feminină și se încadrează perfect în mesajul pe care renumitul brand îl promovează, anume că toate femeile merită să fie celebrate.

Sofia Isabel Jirau Gonzales este un model portorican, în vârstă de 25 ani, fiind primul fotomodel cu sindrom Down care apare în campaniile Victoria's Secret. Ea s-a alăturat altor 17 femei pentru a promova noua colecție de lenjerie intimă a bine cunoscutului brand.

Victoria's Secret dorește să promoveze ideea că fiecare femeie trebuie și merită celebrată, astfel că de-a lungul campaniilor sale, brand-ul de lenjerie intimă s-a axat pe diversitatea modelelor, lucru ce a avut priză la public.

Sofia Jirau a pozat pentru noua colecție a brand-ului, alături de modele celebre precum Hailey Bieber, Taylor Hill și Adut Akech, dar și de alte modele Victoria's Secret de vârste și mărimi corporale diferite.

Cu această ocazie, modelul portorican a scris un mesaj emoționant pe social media, spunându-le prietenilor ei virtuali că visul pentru care a muncit din greu tocmai s-a împlinit.

Citește și:

"Într-o zi am visat la asta, apoi am lucrat la acest vis și astăzi el este a devenit realitate. În sfârșit, pot să vă spun marele meu secret: sunt primul model Victorias Secret cu sindrom Down!", a scris Sofia Jirau pe contul ei de Instagram.

Mai mult, ea le-a mulțumit tuturor acelora care au crezut în ea și care au sprijinit-o să ajungă ceea ce este astăzi.

"Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați susținut mereu proiectele. Mulțumesc Victoria’s Secret pentru că ai văzut un model în mine… și m-ai făcut parte din campania Love Cloud Collection. Acesta este doar începutul!”, a mai scris Sofia Jirau.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.