Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac a refuzat să iasă la întâlnire cu Mădălina Ghenea. Regretele actorului în ceea ce privește femeile din viața sa

Mihai Bendeac a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit despre momentul în care trebuia să iasă la întâlnire cu frumoasa Mădălina Ghenea. În acel moment, actorul a inventat o scuză, iar întâlnirea dintre cei doi nu a mai avut niciodată loc. Acum, Bendeac vorbește cu regret despre șansa pierdută.

Mihai Bendeac s-a destăinuit la IUmor și a vorbit despre regretele pe care le are în legătură cu femeile din viața sa. Actorul a mărturisit că cel mai tare regretă că nu s-a dus la întâlnirea pe care o avea stabilită cu Mădălina Ghenea, anuntând-o în ultimul moment că are treabă.

Frumoasa actriță și Bendeac nu s-au mai văzut niciodată, iar actorul va regreta, probabil, toată viața că i-a scăpat printre mâini o femeie precum Mădălina Ghenea.

“E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a povestit Bendeac, în emisiunea unde este jurat.

Mai mult, în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a declarat că este fascinat de Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Bendeac o consideră o femeie extrem de sexy și nu a ezitat să declare că are fantezii cu îndrăgita jurnalistă.

Citește și:

“Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a spus Mihai Bendeac în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mihai Bendeac, veșnic burlac

Până la vârsta de 38 de ani, Mihai Bendeac a declarat că a avut 3 relații serioase, iar cea mai lună poveste de dragoste a durat un an.

“Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună”, a mai spus Mihai Bendeac, acum ceva timp.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.