Setari Cookie-uri

Cum a ajutat-o Laurențiu Reghecampf pe Rebecca Dumitrescu? Tânăra care i-a arătat un gest obsen a primit bani din partea lui

După podcastul în care Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri șocante despre familia sa, Rebecca Dumitrescu, cea de-a doua fiică a Aneimaria Prodan a postat o fotografie în care îi adresează un gest obscen celui care i-a fost ca un tată în ultimii 15 ani.

Laurențiu Reghecampf a acceptat să vorbească în podcastul lui Măruță despre scandalul momentului și a făcut dezvăluiri incredibile despre fosta sa parteneră. Antrenorul a vorbit și despre copiii săi și relația pe care o are cu fiecare în parte.

Reghecampf a declarat că niciodată nu a făcut diferențe între copii și că i-a ajutat pe toți atunci când au avut nevoie. Mai mult, el a declarat că îl doare faptul că fiicele Aneimaria Prodan, Sarah și Rebecca s-au îndepărtat de el și au un comportament urât în ceea ce îl privește.

Fostul partener de viață al sexy-impresarei a susținut că a ajutat-o pe Rebecca să își îndeplinească visul, acela de a studia moda și să își lanseze propria colecție de haine.

”Le-am spus tuturor că pentru fiecare am să fac când vine momentul. Rebecca avea nevoie. De ce? Era la facultate, trebuia să o ajutăm să ajungă mai sus, meseria pe care și-a ales-o ea este o meserie foarte grea, avea nevoie de ajutor, are nevoie de finanțare, are nevoie să stea între oameni influenți. Vrea să facă tot felul de nebunii și ai nevoie de bani. A vrut să-și facă o colecție de haine, i-am dat bani”, a spus Laurențiu Reghecampf pe YouTube.

Citește și:

Însă, după difuzarea podcastului, fiica cea mică a Aneimaria Prodan a postat o fotografie cu ea în timp ce arată un gest obscen, cu titlul "Asta este tot ceea ce am de spus."

Potrivit spynews.ro, tânăra de 23 de ani studiază Fashion and Design la Institutul Marangoni din Italia, asta după ce s-a transferat de la Parson University din New York. Rebecca Dumitrescu a fost model internațional pentru Dolce&Gabbana și a defilat pentru unele dintre cele mai mari case de modă din lume.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.