Setari Cookie-uri

Corina Bud, poze incendiare la 42 de ani! Artista a pozat complet dezbrăcară și le-a încins imaginația internauților

Corina Bud a trecut prin transformări spectaculoase în ultima perioadă, iar cea mai recentă postare a sa i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată. Complet dezbrăcată și fără inhibiții, artista a postat o fotografie de senzație pe Instagram.

La cei 42 de ani pe care îi are, Corina Bud este se află în cea mai bună formă a sa de până acum. Artista a stârnit numeroase controverse, asta după ce a postat o fotografie nud pe contul său de Instagram. Internauții au putut vedea părți intime ale corpului artistei, iar imaginația le-a fost pusă la încercare.

Chiar dacă aparițiile sale publice au devenit extrem de rare, Corina nu a uitat să își încânte fanii cu imagini de senzație pe care le postează pe contul său de Instagram. Recent, artista și-a dat frâu liber creativității și a renunțat la inhibiții. Ea a postat o imagine dintr-una din vacanțele sale, iar ipostaza sexy a fost extrem de apreciată de prietenii ei virtuali.

Sursă foto: Instagram

Corina Bud a surprins lumea mondenă cu apariția sa, iar comentariile nu au întârziat să apară. "Interzis cardiacilor", "Cum au venit fluturii aia fix atunci?" sunt doar câteva dintre feedback-urile pe care artista le-a primit la poza sa.

Citește și:

Corina Bud nu vrea să își pună silicoane

Corina este o artistă care se menține tânără cu sport și mâncare sănătoasă. Vedeta a declarat mai demult că nu ar apela niciodată la o intervenție estetică de mărire a bustului, asta pentru că se simte bine în pielea ei.

”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo”, spunea Corina, în urmă cu ceva timp.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.