Setari Cookie-uri

Noi imagini cu Irina Columbeanu din Malibu. La 15 ani, fiica Monicăi Gabor seamănă tot mai mult cu mama sa

Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară cochetă și extrem de elegantă. La 15 ani, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are o atitudine de model și este de o frumusețe răpitoare.

Irina Columbeanu este complet schimbată de când a venit în America să locuiască alături de mama sa. Influența Monicăi Gabor în viața fiicei sale își spune cuvântul, iar cele două sunt ca două picături de apă.

La 15 ani, Irina Columbeanu este o adolescentă extrem de frumoasă și grațioasă, iar atitudinea cu care pozează este leită unui model internațional. Recent, fiica lui Irinel Columbeanu a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii cu ea din casa în care locuiește cu Monica Gabor și Mr.Pink.

Irina poartă o rochie elegantă, care îi evidențiază frumos siluetă și și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre, cu toc, un smartwatch, un colier și o pereche de cercei aurii. Naturală și cu un zâmbet discret, fiica Monicăi Gabor a primit numeroase aprecieri și laude pentru rafinamentul de care dă dovadă.

Citește și:

Inclusiv mama sa a lăudat-o pe adolescentă pe social media. "Ai înțeles misiunea", a comentat Monica Gabor la postarea Irinei de pe Instagram.

Irina Columbeanu, o nouă viață în SUA

Irina Columbeanu s-a mutat în America în urmă cu trei ani, iar frumoasa adolescentă s-a adaptat perfect la viața din State. Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit gimnaziul în iunie 2021 și își continuă studiile cu multă rigurozitate.

La finalul absolvirii gimnaziului, Irina Columbeanu a ținut un discurs pentru colegii și profesorii săi, moment filmat de către tatăl său, Irinel Columbeanu.

A post shared by Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.