Setari Cookie-uri

Theo Rose, enervată la culme pe social media. Artista a avut o reacție surprinzătoare în fața fanilor

Theo Rose este mereu cu zâmbetul pe buze și are o energie pozitivă debordantă. Însă, de curând, fanii au putut să o vadă pe artistă într-o altă ipostază. Theo Rose a avut un incident chiar în mijlocul Capitalei, iar ceea ce a urmat i-a surprins pe internauți.

Theo Rose este mereu cu zâmbetul pe buze, iar charisma ei o face să fie una dintre cele mai apreciate artiste autohtone. Mereu pusă pe șotii, Theo Rose nu se dă înlături de la nicio provocare. Totuși, internauții au putut să o vadă pe artistă într-o altă ipostază, iar ceea ce au auzit venind chiar din gura vedetei i-a lăsat mască pe internauți.

Theo Rose a povestit pe contul său de Instagram cum se afla la plimbare cu mașina, cu o bună prietenă. La un moment dat a fost nevoită să parcheze, însă taxa pe care i-a cerut-o persoana care se ocupa de supravegherea mașinilor a făcut-o pe Theo Rose să își iasă din fire.

"Mi-a zis să-i dau 147 de lei. Am rămas blocată și îi zic apoi, adică 15 lei, 14, 7 lei, nu? La care el îmi spune că nu, că prețul este cum a zis el pentru că este o zonă exlcusivă din București. I-am zis de ce dracu așa mult? Dă-l dracu de Guvern, de tot, că eu nu plătesc 150 de lei pentru 30 de minute, nu am nevoie de nimic, nu vreau. (...)", le-a povestit artista fanilor săi de pe social media.

Citește și:

După ce s-a enervat la culme, angajatul de la parcarea respectivă i-a spus artistei că o cunoaște de pe TikTok și că totul a fost o farsă. Mai mult, Theo Rose nu a trebuit să plătească niciun leu.

"După ce am făcut scandal, mi-a zis că a fost o glumă și că mă cunoaște de pe TikTok, că-s una dintre artistele lui preferate. Doamne, ce am mai zis acolo!", le-a mai spus artista internauților.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.