Setari Cookie-uri

Oana Roman, cuvinte dure despre cei care îl susțin pe Vladimir Putin. Vedeta critică dur acțiunile președintelui Rusiei

Oana Roman a vorbit pe InstaStory despre situația dramatică din prezent și a criticat dur acțiunile lui Putin. Mai mult, vedeta a vorbit despre drama prin care trece tânăra generație, care după o pandemie, acum trăiește și un război.

Oana Roman este una dintre vedetele care vorbește deschis despre orice subiect actual și nici de această dată vedeta nu a făcut rabat de la intențiile ei. Oana Roman a vorbit prin InstaStory cu prietenii săi virtuali despre tragedia momentului și a criticat cu vehemență războiul început în această dimineață de Vladimir Putin, în Ucraina.

Tot ea a făcut o serie de mărturisiri despre tot răul pe care un război îl aduce întregii omeniri și cum aceste dezastre schimbă radical viața oamenilor nevinovați.

"Am făcut câteva story-uri mai devreme despre război și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care explică că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie. Și mai grav este că la aceste postări râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap. Mi se pare asolut periculos. Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oamneni periculoși aș introduce cenzura. (...) Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum să admiri așa ceva. (...) Un război armat înseamnă vicitme, copii, părinți, bătrâni oameni care mor. Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi cu un lucru de genul ăasta nu trebuie să se întâmple. Omori oamneni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportamnet. Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate.", a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și:

Mai mult, vedeta se teme de război și se gândește la tânăra generație care a trecut printr-o pandemie, iar acum este nevoită să trăiască un război nedrept.

"Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.", a mai spus vedeta pe social media, în această dimineață.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.