Setari Cookie-uri

Inițiative pentru refugiați! Uite cum poți să îi ajuți pe ucrainenii care au fugit din calea războiului

Războiul este despre suferință, frică, pierdere și disperare. În aceste momente dramatice, românii s-au mobilizat într-un număr extrem de mare și au inițiat mai multe proiecte prin care refugiații ucraineni să poată beneficia de sprijin în țara noastră.

Războiul este despre suferință, frică, pierdere și disperare. În aceste momente dramatice, românii s-au mobilizat într-un număr extrem de mare și au inițiat mai multe proiecte prin care refugiații ucrainenii să poată beneficia și sprijin în țara noastră.

Astfel, Vlad Gheorghe a avut o inițiativă lăudabilă și a creat grupul de Facebook UNIȚI PENTRU UCRAINA. Aici voluntarii din România oferă gratuit haine, alimente, transport de la graniță și chiar cazare în diverse orașe ale țării. Grupul este bilingv, iar voluntarii traduc fiecare anunț în parte pentru ca refugiaților să le fie cunoscute toate opțiunile pe care le au la îndemână din partea românilor cu inimă mare.

Asociația Caradja Cantacuzino din București strânge pachete pentru a le duce în zona de frontieră și a le împărți cu ucrainenii care au lăsat totul în urmă și care au fugit din calea războiului. Astfel, cine vrea să ajute cu haine, măști, produse de igienă, produse pentru bebeluși, pături etc sunt rugați să se adreseze asociației, iar în acest weekend primele donații strânse vor pleca către cei care au atât de multă nevoie de ele.

Citește și:

Alte inițiative lăudabile, peste tot prin țară:

Sursă: Paul Alexandru

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.