Setari Cookie-uri

A apărut ultimul număr al revitei Cosmopolitan! Publicația nu se va mai tipări în România

Ultimul număr al revistei Cosmopolitan a fost publicat în această lună, acesta fiind și ultima publicație a îndrăgitei reviste pentru femei.

Cosmopolitan Print și-a încheiat activitatea în țara noastră, iar numărul apărut în februarie este cel care anunță ultima ediție a îndrăgistei reviste pentru femei.

Într-o postare pe Instagram, redactorul-șef al publicației a transmis că revista Cosmopolitan își încheie activitatea în țara noastră.

"Asta înseamnă că revista care, prin materialele sale îndrăznețe, investigațiile controversate și activismul său susținut dă glas de mai bine de 60 de ani femeilor din întreaga lume, luptând pentru drepturile lor și pentru eliminarea stigmatelor sociale de orice tip, nu va mai apărea în țara noastră până când un alt publisher care — întrunind condițiile licenței noastre internaționale — va reuși să preia, să dezvolte cu adevărat și să ducă mai departe moștenirea impresionantă, vocea editorială unică, jurnalismul nonconformist și spirtul profund umanist al acestui brand excepțional.", a scris Diana Colcer, refacto-șef Cosmopolitan pe social media.

Citește și:

Motivele pentru care s-a ajuns la această situație ar fi legate de condițiile internaționale pe care actuala editură, City Publishing, nu le mai îndeplinește. Revista cu numărul 263 încheie cei 22 de ani de activitate editorială în România, timp în care Cosmopolitan a susținut femeile, drepturile și nevoile acestora.

"Au fost 22 de ani minunați pentru COSMOPOLITAN în România și 7 ani incredibili pentru mine, și sper că noi, actuala redacție a revistei, lăsăm în urmă o moștenire spirituală adevărată, o revistă și un brand măcar la fel de frumos ca atunci când ne-a fost încredințat. Și, cine știe, poate ne revedem în curând!", a mai scris redactorul-șef al revistei, pe Instagram.

A post shared by COSMOPOLITAN 🇷🇴 (@cosmopolitanromania)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.