Setari Cookie-uri

Papa Francisc, gest impresionant! Suveranul Pontif s-a dus la Ambasada Rusiei de la Vatican pentru a-și exprima îngrijorările

Premieră la Vatican, astăzi, în plin război dintre Rusia și Ucraina. Suveranul Pontif s-a dus la Ambasada Rusiei din Vatican și și-a exprimat îngrijorările cu privire la amploarea conflictelor din această perioadă.

Papa Francisc a făcut astăzi un gest nemaiîntâlnit în istoria Vaticanului. În plin război dintre Rusia și Ucraina, Suveranul Pontif s-a deplasat la Ambasada Rusiei de lângă Vatican pentru a le transmite oficialilor îngrijorarea sa cu privire la războiul crunt ce are loc de 48 de ore în Ucraina.

Potrivit Reutres, Papa Francis este primul papă care a mers în timpul unui conflict la o ambasadă. De regulă, ambasadorii sunt concovați de către Secretariatul de Stat al Suveranului Pontif.

Matteo Bruni, purtătorul de cuvânt al Vaticanului a declarat că Papa Francisc a petrecut aproximativ 30 de minute în cabinetul ambasadorului Rusiei la Vatican. Totuși, Bruni nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora Papa Francisc s-ar fi oferit ca Vaticanul să medieze conflictul creat de Rusia.

Citește și:

Suveranul Pontif a făcut o declarație miercuri, cu o zi înainte ca Vladimir Putin să ordone atacul asupra Ucrainei. Acesta i-a îndemnat pe șefii de stat să își facă un "examen de conștiință serios în fața lui Dumnezeu, în legătură cu acțiunile lor."

"Mă rog la toate părţile implicate să se abţină de la orice acţiune care ar provoca şi mai multă suferinţă populaţiei, destabilizând coabitarea între naţiuni şi discreditând dreptul internaţional", a spus acum două zile Suveranul Pontif, scrie hotnews.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.