Setari Cookie-uri

O femeie din Ucraina a sfidat un soldat rus! Ucraineanca i-a dat semințe de floarea soarelui pentru un motiv sfâșietor

Un clip cu o femeie ucraineancă care sfidează un soldat rus a ajuns viral pe internet. Femeia îi aduce jigniri militarului și chiar i-a oferit semințe de floarea soarelui. Ceea ce a urmat este fără cuvinte.

O femeie din Ucraina a demonstrat un curaj și un teribilism ieșit din comun. Ucraineanca, sătulă de soldații ruși și de conflictele apărute în țara sa a avut un dialog cel puțin surprinzător cu unul dintre soldații din armata rusă. Actul de sfidare al femeii a fost filmat și postat pe social media, iar mai mulți oameni au salutat gestul femeii și au declarat ca fiind un gest extrem de curajos.

După ce rușii au invadat Ucraina, femeia și-a pierdut cumpătul și s-a dus la unul dintre soldații Rusiei pentru a-l întreba ce caută cu o armă în țara ei. Soldatul i-a spus direct să se îndepărteze, însă femeia nu a avut nicio reținere în a-i aduce reproșuri celui aflat în fața sa.

Mai mult, femeia ucraineancă i-a oferit semințe de floarea soarelui, spunându-i să le țină în buzunar pentru că atunci când va muri vor crește flori...

Citește și:

Clipul a fost filmat în orașul-port Heinicesk, oraș aflat la mai puțin de 29 de kilometri de Crimeea.

În acest video, femeia îi întreabă pe militari: „Cine sunteţi?” Iar unul dintre ei răspunde: „Avem exerciţii aici. Vă rugăm să mergeţi pe aici”. După ce a vrut să ştie dacă sunt ruşi, ucraineanca spune apoi: „Ce naiba cauţi aici?” Încercând să o liniştească, unul dintre soldaţi răspunde: „Discuţia noastră nu va duce la nimic”. Furiosă, femeia răspunde: „Sunteţi ocupanţi, sunteţi fascişti! Ce naiba faceţi pe pământul nostru cu toate armele astea? Luaţi aceste seminţe şi puneţi-le în buzunare, ca să crească măcar floarea-soarelui. când veţi fi cu toţii îngropaţi aici.”

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.