Setari Cookie-uri

Incredibil dar adevărat! Talibanii cer pacea dintre Rusia și Ucraina

Talibanii au trimis un comunicat special în care le cer Rusiei și Ucrainei pacea imediată. Aceștia susțin încetarea atacului rusesc și apelează la un dialog pașnic între cele două țări.

Surprinzător, șocat și cât de poate de adevărat! Talibanii au ceut pacea imediată dintre Rusia și Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Talibanilor a postat un mesaj de susținere a păcii între Ucraina și Rusia, pe pagina sa de Twitter.

Se pare că talibanii își exprimă îngrijorarea față de posibilitatea reală a conflictului "de a genera victime printre civili."

„Emiratul Islamic al Afganistanului monitorizează îndeaproape situația din Ucraina și își exprimă îngrijorarea cu privire la posibilitatea reală a victimelor civile. Emiratul Islamic cere reținere din partea ambelor părți. Toate părțile trebuie să renunțe la luarea de poziții care ar putea intensifica violența”, se arată în comunicatul transmis de talibani..

Citește și:

Sursa

Știre în curs de actualizare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.