Setari Cookie-uri

Andreea Marin și UNICEF, alături de copiii ucraineni. UNICEF vine în sprijinul familiilor care au fugit din calea războiului

Andreea Marin, ambasador UNICEF este alături de refugiații ucraineni de la graniță României. Ea și-a deschis brațele pentru copiii ucraineni și i-a asigurat că totul va fi bine.

Andreea Marin este ambasador UNICEF, iar de curând s-a dus alături de echipa sa pentru a vedea care este situația de la granițele României. Aici, prezentatoarea tv a găsit mii de familii speriate, înfrigurate, dar și copii a căror viață s-a schimbat definitiv în doar câteva zile.

Ambasadorul UNICEF a vorbit cu refugiații ucraineni și i-a asigurat de tot suportul său și al asociației care luptă pentru binele copiilor. Mai mult, ea a încercat să aducă un zâmbet, cât de mic, pe fața celor care nu ar trebui niciodată să sufere din cauza unor conflicte pe care ei nu le-au dorit.

Andreea Marin, împreună cu UNICEF îndeamnă oamenii care pot și vor să ajute refugiații ucraineni să doneze pentru a asigura necesarul celor care au fugit din calea războiului, a căror soartă a luat o întorsătură pe care nimeni nu și-ar fi imaginat-o.

Citește și:

"@andreeamarinromania, Ambasador Național Unicef în România, ne-a însoțit astăzi la Vama Siret și Suceava, unde se află sute de familii din Ucraina, care au reușit să fugă din calea pericolului. Zeci de mame cu copii în brațe așteaptă un răspuns, un refugiu și un semn de pace.
Toate aceste familii au lăsat în urmă cămine, oameni dragi și amintiri. Însă copiii nu trebuie să sufere. Copiii au nevoie de protecție, de siguranță și de o familie care să le fie aproape.
Iar acum au nevoie și de ajutorul tău!
Dacă vrei să ajuți acești copii, urmărește-ne mâine la @digi24hd și află cum poți dona pentru ei. UNICEF s-a mobilizat și a intervenit de urgență în beneficiul copiilor afectați de conflictul din Ucraina, asigurând provizii pentru sănătate, igienă, educație și terapie psihologică pentru copii, încă din primele ore. Iar pentru a putea ajunge la cât mai mulți copii, avem nevoie de tine!", au publicat cei de la UNICEF pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.