Setari Cookie-uri

Angela Gheorghiu, mesaj special pentru români! Artista s-a declarat extrem de mândră de inițiativele conaționalilor

Angela Gheorgiu le-a transmis românilor un mesaj special, în care le-a spus că se simte extrem de mândră de lucrurile frumoase pe care le fac în această perioadă, în contextul ucrainenilor fugiți din calea războiului. Mai mult, soprana a îndemnat la pace și speră că aceste vremuri tulburi se vor termina cu bine, cât de curând.

Angela Gheorghiu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, mesaj ce este adresat românilor care și-au arătat empatia și sprijinul în aceste zile față de vecinii ucraineni. Soprana a declarat că vremurile pe care le trăim sunt de-a dreptul înfricoșătoare și că întreaga lume are de suferit din cauza unui conflict nedorit, care provoacă pierderi umane nevinovate.

"Sunt alături de toți artiștii și toate instituțiile culturale din toată lumea care au luat o declarație puternică împotriva unei conduceri care a declarat război unei țări pașnice, provocând suferințe uriașe unei națiuni inofensive și întregii lumi, afectând milio și de oameni nevinovați.

Este responsabilitatea morală a persoanelor publice să sensibilizeze faptul că este ceva inacceptabil, măcar atât se poate face în aceste vremuri înfricoșătoare.", a scris soprana pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Mai mult, Angela Gheorghiu și-a manifestat sentimentele de mândrie pe care le are pentru români. Soprana a declarat că vecinii ucraineni beneficiază de tot sprijinul românilor, iar acest lucru este lăudabil.

"Sunt extrem de mândră de toți românii care își arată simpatia și sprijinul față de vecinii lor ucraineni, oferind ajutor în toate modurile posibile și adăpost pentru miile de ucrainieni care fug de război.

Această declarație nu are nicio legătură cu politica, este vorba doar de omenie în vremuri pe care nu credeam că le voi trăi vreodată. Deoarece muzica aduce putere vindecătoare în toate domeniile vieții, ar trebui să ne unească pe toți într-o voce comună, puternică, o voce pentru pacea mondială și împotriva opresiunii.

Citește și:

Solidaritatea mea merge cu toți oamenii din Ucraina și cu victimele acestui război teribil.", a mai scris soprana pe Facebook.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.