Setari Cookie-uri

O maternitate din Jîtomîr, Ucraina a fost lovită de o rachetă lansată de ruși

Atacul rușilor asupra Ucrainei se intensifică, iar dezastrul lăsat în urma bombardamentelor este greu de privit în imagini. O maternitate a fost lovită de o rachetă Kaliber și a făcut prăpăd în jurul său.

Atacurile armatei ruse împotriva Ucrainei iau amploare, astfel că situația din orașele mari ale Ucrainei este din ce în ce mai precară. Recent, invadatorii au făcut prăpăd într-un oraș din vestul Ucrainei, în Jîtomîr. Imaginile făcute publice de digi24 sunt greu de privit.

O rachetă Kalibir a fost lansată asupra maternității din Jîtomîr. Spitalul a fost puternic avariat, iar mai multe case din împrejurimi au fost distruse. Potrivit sursei citate mai sus, atacul s-a soldat și cu pierderi omenești, astfel că patru civili au fost uciși.

Se pare că racheta rușilor ai fi vizat o bază militară, însă, până la urmă, ținta a fost și clădirea maternității din oraș.

Chiar dacă capitala Ucrainei se menține puternică, orașele mari din Ucraina sunt bombardate din toate părțile. Distrugerile sunt semnificative, iar vărsarea de sânge nevinovat este tot mai des întâlnită în conflictele recente provocate de invadatori.

Citește și:

Orașul Harkov este sub asediu

În cea de-a șapte zi de când rușii au atacat Ucraina, orașul Harkov este sub asediu. Mii de clădiri dezafectate, oameni speriați, pierderi de vieți omenești, aceasta este realitatea pe care țara vecină o trăiește în aceste momente.

Astăzi este programată o nouă zi pentru negocieri între oficialii Ucrainei și ai Rusiei, asta după ce ședința care a avut loc luni s-a încheiat având concluzii incerte cu privire la încetarea războiului.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.