Setari Cookie-uri

Oamenii din Melitopol se luptă împotriva rușilor cu mâinile goale

Locuitorii orașului Melitopol și-au apărat pământul cu mâinile goale. Curajul acestor oameni este incredibil! Ei s-au pus în fața tancurilor și au încercat să le oprească înaintarea.

Ucrainenii dau dovadă în continuare de un curaj incredibil! Recent, pe social media a apărut un video în care locuitorii orașului Melitopol s-au așezat în fața coloanei de tancuri rusești și au încercat să le oprească înaintarea pe pământurile lor.

"Nu suntem înarmați!", au strigat ucraineni în timp ce soldații ruși îi amenințau cu arma. Invadatorii au tras mai multe focuri de armă pentru a-i avertiza pe ucrainenii curajoși să nu se apropie și să îi facă să se îndepărteze.

"Ocupanți! Fasciști!", s-a mai auzit strigând în cor grupul de ucraineni. Curajoșii localnici au început să împingă vehiculele militare cu mâinile goale.

În orașul Kupians a avut loc un incident asemănător, acolo unde zeci de localnici au ieșit în stradă pentru a bloca o coloană militară. Soldații ruși au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe ucraineni.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.