Setari Cookie-uri

Dan Bălan, prima reacție după ce s-a zvonit că a rămas blocat în Kiev. Artistul a transmis un mesaj emoționant

Mai multe publicații au scris că Dan Bălan este blocat în Kiev și că nu a găsit niciun mijloc de transport pentru a veni în țară. Acum, artistul a oferit primele declarații despre situația războiului din Ucraina.

După ce fanii artistului Dan Bălan și-au făcut griji cu privire la situația în care se află cântărețul, el a oferit acum primele declarații. Zvonurile cu privire la imposibilitatea artistului de a părăsi Ucraina circulă prin social media, iar Dan Bălan a ieșit și a făcut lumină în acest caz.

Cântărețul nu a vorbit despre situația în care se află și nu a oferit niciun detalii despre locul în care se locuiește în prezent. Cu toate acestea, Dan Bălan a transmis un mesaj de susținere pentru țara care i-a devenit o a doua casă. Artistul a publicat un vers dintr-un poem scris de Taras Shevchenko, considerat poetul național al Ucrainei.

"Treziți-vă! Fiți oameni, ori necazul vă va ajunge și pe voi. Oamenii înlănțuiți vor fi în curând dezlegați. Va veni judecata. Vor vorbi Niprul și munții! [...] Doamne, salvează Ucraina! Sunt cu toată inima alături de voi!”, a scris cântărețul în dreptul unei fotografii cu steagul ucrainean.

Citește și:

Dan Bălan, blocat la Kiev

După ce s-a zvonit că artistul a rămas prins în mijlocul conflictului din Kiev, publicația playtech.ro a luat legătura cu fostul său coleg de la O-zone, Radu Sârbu. Acesta a declarat că nu știe care sunt motivele pentru care a ales să rămână în Capitala Ucrainei.

"Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui.

Nu știu de ce a rămas în Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”, a transmis fostul coleg al lui Dan Bălan din trupa O-zone, citat de sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.