Setari Cookie-uri

Ediția de duminică a emisiunii lui Denise Rifai nu a mai intrat pe post. Invitata a fost Diana Șoșoacă

După ce Kanal D a anunțat că în ediția de duminica trecută telespectatorii o vor putea urmări pe Diana Șoșoacă, fanii emisiunii "40 de întrebări" nu s-au mai putut bucura de invitata pe care Denise Rifai a intervievat-o.

Ediția ce trebuia să aibă loc duminica trecută a celebrei emisiuni "40 de întrebări" a fost scoasă de pe post. Deși, inițial cei de la Kanal D și-au făcut reclamă cu privire la invitatul emisiunii lui Denise Rifai, această ediție nu a mai apărut pe micile ecrane.

Oficialii de la trustul Dogan nu au dat explicații cu privire la motivele pentru care au renunțat la ediția de săptămâna trecută. Astfel, în seara de duminică, telespectatorii au putut să urmărească o ediție mai veche, difuzată pentru a doua oară pe Kanal D.

Invitata specială a emisiunii a fost Diana Șoșoacă, însă zvonurile spun că declarațiile sale controversate nu ar pune postul de televiziune într-o lumină favorabilă în această perioadă tensionată. Așa cum era și normal, Diana Șoșoacă a fost dezamăgită de decizia celor de la Kanal D și s-a arătat revoltată de felul în care au decurs lucrurile cu interviul la care a participat.

Citește și:

Mai mult, Diana Șoșoacă a declarat pe social media că interviul a fost "anulat de sistem". Tot ea crede că această decizie a venit după ce ea însăși a mers la vama Siret și le-a arătat internauților realitatea văzută prin ochii ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.