Setari Cookie-uri

Ciocolata belgiană devine un mărțisor tot mai apreciat de români

Pralinele clasice, dar și cele cu gusturi exotice, sunt printre preferate atunci când oferim un cadou dulce

Consumul de ciocolată de calitate a crescut, la nivel național, cu 23% în timpul pandemiei și își menține trendul ascendent. Combinațiile de gusturi preferate de români sunt în continuare cele clasice precum ciocolata cu lapte și cremă ganache sau ciocolată neagră cu cremă pralinată și bucăți de boabe de cacao, dar și melanjurile exotice precum crema ganache cu portocale roșii si goji sau combinațiile de ciocolată albă cu caramel sărat.

Deși femeile cu vârste între 25 și 55 ani reprezintă mai bine de 65% dintre cei care aleg ciocolata belgiană, tot mai mulți bărbați se orientează spre praline de calitate, cu ingrediente atent selecționate, atunci când sunt în căutarea unui cadou pentru femeile din viața lor.

Pentru cei în căutare de mărțișoare dulci și nu numai, Leonidas Ciocolată Belgiană aduce în prim plan, primăvara aceasta, noile praline „Bleu de Toi”. Acestea au un înveliș din ciocolată belgiană albă, colorată în mod natural cu spirulină și o cremă de ganache cu portocale roșii și o notă de goji, care oferă un gust dulce-acrișor.

Citește și:

Cu această ocazie, pe 28 februarie si 1 martie, ciocolateria Leonidas Dorobanți a găzduit o serie de sesiuni live în care maestrul ciocolatier Gérald De Brandt a realizat direct în ciocolaterie, celebra și delicioasa pralină „Bleu de toi”.


Kudika
4 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.