Setari Cookie-uri

O fetiță din tabăra de refugiați de la Siret și-a serbat ziua de naștere! Zâmbetul ei a topit inimile voluntarilor

Aniversarea celor 7 ani nu va fi niciodată uitată de o fetiță din Ucraina, venită cu mama ei în tabăra de refugiați de la Siret. Voluntarii i-au cântat "La mulți ani" și i-au oferit un tort în care micuța a suflat cu multă bucurie.

O fetiță din Ucraina și-a serbat ziua de naștere în tabăra mobilă de la Siret. Voluntarii i-au cântat "La mulți ani" și i-au adus un tort celei mici. Arina nu va uita cu siguranță această aniversare, departe de casa ei, însă înconjurată de multă dragoste din partea românilor voluntari.

Fetița a primit un coif roz de petrecere, iar unul dintre angajații M.A.I. a ridicat-o pe cea mică în brațe. Ea a primit și cadouri de la cei prezenți, iar pentru câteva momente chipul Arinei a fost plin de zâmbete.

Imaginile postate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne sunt emoționante și ne amintesc că Raiul este acolo unde există bunătate, compasiune și umanitate.

"Au aflat că este ziua ei.

Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat.

Citește și:

Cineva a plecat să caute un tort, ceilalți au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetița care ieri a împlinit 7 ani.

Când totul a fost gata, toți cei implicați s-au prezentat la cortul unde micuța se afla.

Ce a urmat... imaginile vorbesc de la sine!

La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă.

Mulțumim voluntarilor! Mulțumim pompierilor!

Mulțumim tuturor celor implicați!

Voi sunteți ROMÂNIA!", au scris reprezentanții M.A.I. pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.