Setari Cookie-uri

Vladimir Putin, primul avertisment pentru vecinii Rusiei. Președintele a declarat că războiul decurge conform planului

Vladimir Putin a făcut câteva declarații în urmă cu scurt timp în contextul războiului cu Ucraina. Președintele Rusiei le cere statelor vecine să nu escaladeze tensiunile actuale.

Vladimir Putin a făcut câteva declarații în contextul în care NATO a convocat o ședință pe fondul atacurilor agresive ale Rusiei. Potrivit primelor informații, Putin ar fi făcut câteva avertismente tocmai din cauza discuțiilor care se poartă în acest moment de către NATO.

Președintele Rusiei a declarat că nu este cazul ca relațiile dintre Rusia și celelalte state vecine să fie agravate. Mai mult, Putin a declarat că vor exista întotdeauna repercursiuni pentru țările care crează contexte "neprietenoase" Rusiei.

„Aici, nu vedem rostul să agravăm sau să înrăutățim relațiile noastre. Și toate demersurile noastre, dacă vor fi, vor apărea întotdeauna ca răspuns la acțiuni neprietenoase, acțiuni împotriva Federației Ruse", a declarat președintele.

Citește și:

Vladimir Putin, primul avertisment pentru vecinii Rusiei

Vladimir Putin a mai precizat că nu își dorește ca celelalte țări vecine Rusiei să intervină, pentru că astfel lucrurilor vor escalada. Președintele a mai declarat că nu face altceva decât să își îndeplinească obligațiile.

„Nu avem intenții rele la adresa vecinilor noștri. Și i-aș sfătui și pe ei să nu escaladeze situația, să nu introducă nicio restricție. Ne îndeplinim obligațiile și vom continua să le îndeplinim", a mai adăugat Vladimir Putin.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.