Setari Cookie-uri

Olena Zelenska, declarație emoționantă pe Instagram. Prima reacție a Primei Doamne de când a izbucnit războiul

Olena Zelenska a scris pe contul său de Instagram că armata rusă ucide cu sânge rece copiii ucraineni. Prima Doamnă a Ucrainei a izbucnit pe social media și a adus acuzații dure asupra lui Putin. Din păcate, multi copii sunt uciși în aceste zile într-un război atât de absurd.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska a avut o primă reacție pe social media, de la începutul războiului. Soția lui Vladimir Zelenski aduce acuzații grave asupra lui armatei ruse și a lui Putin și îi acuză pe aceștia că ucid cu sânge rece copii nevinovați, asta în timp ce oficialii din Rusia declară că armata nu trage în civili.

Mai mult, Olena Zelenska a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii sfâșietoare, greu de privit, în care sunt înfătișați copiii care au murit în atacurile provocate de armata rusă. Printre aceștia se numără și un bebeluș de 18 luni, care și-a dat ultima suflare în brațele părinților săi, în timp ce aceștia îl transportau la spital.

"Ocupanții ruși ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus de urgență la spital de părinții săi. A fost rănit de bombardamente, iar medicii nu au putut face nimic. Alice din Okhtyrka. Ar fi putut împlini opt ani. Cu toate acestea, ea a murit în bombardament împreună cu bunicul ei, care o proteja. Polina din Kiev. Ea a murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei noastre, împreună cu părinții și fratele ei. Sora ei este în stare critică. Trebuie să vă spun despre asta. Cel puțin 38 de copii au murit deja în Ucraina. Și această cifră ar putea crește chiar în acest moment din cauza bombardării orașelor noastre pașnice!", a scris Olena Zelenska pe Instagram.

Citește și:

Tot ea a cerut ajutor din partea NATO, cerându-le țărilor aliate să salveze copiii Ucrainei. Prima Doamnă a cotinuat seria dezvăluirilor șocante, spunând că soldații ruși continuă să împuște familiile care încearcă să părăsească orașele bombardate.

"Când oamenii din Rusia spun că trupele lor nu rănesc populația civilă, arată-le aceste imagini! Arată-le chipurile acestor copii cărora nici măcar nu li s-a dat șansa să crească. Câți copii mai trebuie să moară pentru a convinge trupele ruse să nu mai tragă și să permită coridoare umanitare? Avem nevoie de coridoare în cele mai tari orașe din Ucraina chiar acum! Sute de copii mor acolo în subsoluri fără hrană și îngrijire medicală. Soldații ruși împușcă familiile care încearcă să părăsească clădirile. Ei ucid și voluntari care încearcă să ajute. Fac un apel la toate mass-media imparțiale din lume! Spuneți acest adevăr teribil: invadatorii ruși ucid copii ucraineni. Spune-le mamelor din Rusia - anunță-le ce fac exact fiii lor aici, în Ucraina. Arată aceste fotografii femeilor - soțul tăi, frații, compatrioții tăi ucid copii ucraineni! Să știe că ei sunt personal responsabili pentru moartea fiecărui copil ucrainean, deoarece și-au dat consimțământul tacit la aceste crime. Către țările NATO: închideți cerul deasupra Ucrainei! Salvează-ne copiii, pentru că mâine îi va salva pe ai tăi.", a mai scris soția lui Vladimir Zelenski pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.